Supa cu fulgi de ovaz

January 6th, 2015 | Posted by eA in Arome si culori | Multicolore

Supa cu fulgi de ovaz e una dintre cele mai usoare pe care le stiu ( buna si pentru un stomac obosit), simpla si cu un gust neasteptat de catifelat.

3 pasi si e gata:

  • 2-3 morcovi si 1 telina se rad pe razatoarea mica si se pun la fiert in aprox. 1 l de apa
  • 1 pumn de fulgi de ovaz (intregi, nemacinati), se arunca in supa la sfarsit, cand legumele s-au fiert (in 10-15 minute)
  • se decoreaza cu patrunjel tocat si se adauga putin ulei de buna calitate sau un cubulet de unt

Pentru noi e un hit al iernii, oricand trebuie sa bricolam ceva rapid, sau care sa ne linisteasca si sa ne incalzeasca seara, dupa un drum lung.

Asa de simpla incat Sia a pregatit-o singura, pentru papusi 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Lasa un comentariu

css.php
%d bloggers like this: